regis

3a edició
 
REGIS // SVRECA // IRAZU // SAMUEL M. // NO PARFUM // INSTITUT FÀTIMA // GUILLAMINO
 
Dissabte 7 i 8 d'octubre de 2011 -- Església konvent de Cal Rosalonvent de Cal Rosal
 

La tercera edició de la Jornada d’electrònica va obtenir un gran ressó i una valoració sintètica i molt positiva: diversificació, gran afluència de públic i alt nivell artístic.

L'eix principal de la jornada és el segell discogràfic madrileny semantica records, amb el seu creador i màxim representant enrique mena conegut com a SVRECA. Productor que des de fa alguns anys està creant moviment de música electrònica avançada, enfocada entre el techno i inteligence Dance Music (IDM).

 

Amb horari de tarda i nit amb les actuacions d'artistes referents com: Irazu (Madrid), Svreca (Madrid), juntament amb propostes berguedanes com No Parfum + Tràfec Teatre, Samuel M i Mr. Fantasmitü. Així doncs el públic assistent podrà veurà tot un ventall d'actuacions que giren sobre un mateix concepte.
Les jornades van començar divendres per mà dels membres d’Institut Fàtima. A primera hora, en un format a mig camí entre el showcase i la masterclass, ens van ensenyar els seus particulars instruments i la seva personal manera de fer-los sonar. L’atractiu va ser, sens dubte, veure l’evolució del famós reactable en forma de pilota de futbol: un gol un pito! Més entrada la nit, a La Font del Balç, els d’IF van oferir un directe multidisciplinari i ple de sentit de l’humor molt alemany, per fer moure l’esquelet –electrònicament- a ritme de soul, pop, i fins i tot cúmbia.

Dissabte a la tarda va ser la quitxalla la qui es van posar en solfa amb el taller musical “Guillamino a la classe de les Girafes”. Més tard, a l’església antiga de Gironella, sessió de sonoritats experimentals amb els locals No Parfum i el madrileny Irazu Dj. Finalment, la cirereta del pastís la va posar Regis, un artista de renom internacional en el món del techno, amb una doble sessió al Konvent Club, que es va veure acompanyada de les actuacions del local Samuel M i el conegut Svreca.

 

Enllaços