__back  

LOGO

 bahima

 

12 13 i 14 MARÇ 15 

  

KONVENT MANRESA 

(BAHiMa)

Konvent formarà part del projecte Sensorial Art Store (BaHiMa Pop Up Espais) organitzat per l’ajuntament de Manresa, la Diputació de Barcelona i la Taula d’Arts Visuals.

 

El projecte BaHiMa omple d’art, moda i disseny els locals buits del centre històric de Manresa. Diferents artistes treballen a partir del tema escollit i en aquesta ocasió l’eix comú és l’olfacte i el gust.

 

A partir d’aquest vincle, konvent dirigirà el projecte en la contemporaneïtat i l’essència, el transport de l’ànima d’un espai a l’altre, el desús. De l’encís al desenamorament. Aire i homenatge, mutació i experimentació. El gust i l’olfacte es converteixen en matèria íntegre, però el seu contingut pot ser tant volàtil com la desintegració. Difícilment hi existeixen mides o equilibris.

L’art i la cultura tant poden esdevenir petites peces dins del  fetitxisme com llenguatge menyspreat. Glamour obcecat i modes que supervisen la fina línia entre la popularització, la destrucció i la perseverança.

L’olfacte i el gust es sotmeten a la revisió de l’entorn amb el paral·lelisme de l’art konventual.

L’obertura de l’espai konvent a Manresa serà dijous 12 a les 20:00h. A les 21:00h s’iniciarà el projecte artístic d’entrada limitada i amb prèvia inscripció. L’acció s’enregistrarà i passarà a formar part de la peça presentada. Per aquest motiu, els assistents a l’acte artístic de dijous es convertiran en part del procés.

Horaris: 

DIJOUS          20:00h  Obertura

                           21:00h Projecte artístic * 

DIVENDRES/DISSABTE

                           10-13h  // 17-20h 

            DISSABTE    Acte de clausura: 18:30

 TAV-CC      

*Entrada limitada. Inscripció prèvia.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.