__back  

LOGO

 ARROSSADAT

 

28 MARÇ 15 

  

ARROSSADA 

POP

12:00h XEP Selector Musical

Sessió sense etiquetes. Sessió sense etiquetes, contenint diversos estils  - Funky, House, Bossa Nova, Trip hop, Pop, Rock - i adaptada al moment, a l'espai, a l'ambient i al clima. Copropietari del Bar Igrega (Manresa).

14:00h SÍLVIA ANTOLIN

(Performance) 

Teranyina de comunicació.

 14:30h ARROSSADA 

Des de Púbol i amb amor, ens visita el gran ROGER PÉREZ amb la proposta Cabell d´Àngel, on ens seduirà amb un tast de tres arrossos unint-se al projecte artístic-gastronòmic konventcuina. La proposta d'arrossos:

1.-Arròs sec amb verdures i ànec confitat.

2.-Arròs caldós amb peix de roca, sepionetes de costa i escalunyes.

3.-Arròs cremós de moixernons i trompetes, espàrrecs, alls tendres i ceba negra.

Aperitius a taula: hummus de cigrons /amanida de brots / bonítol marinat.

Postres /pa /aigua, vi i refrescs

16.00h VOLANS (Concert)

      sandro

17.30h SANDRO SOLSONA

Inauguració exposició de pintures (Espai capella) 

 

18.30h MAAMUT (Concert)

              MENEO

19.30h MENEO

Rigo Pex és qui parteix la pana dins l'escena 8bits, és a dir, música de ball proposada com a cúmbia filtrada a través dels sons d´un videojoc.  Terrorisme sonor amb galledes plenes d'humor, nudisme, dandisme i saber fer.

Proposta enriquidora i proteica.  Ball esgotador i desfassat.  Peça de col·leccionista.  El podrem veure en exclusiva al konvent abans que no enfonsi la carpa del sonar 2015.

 

 20.00h CLICKMAN

Alma patter del segell de música electrònica Architexture amb seu a Berlín, ens proposa un directe de mínimal techno, alegre i festiu. 

   

Inscripció prèvia. 938213901

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Foto: JORDI PLANA

 

 MENEO: