__back  

LOGO

 musclada d

 

19 ABRIL 15 

  

DIA ESPECIAL #1

Konvent inaugura una sèrie d'esdeveniments que sota el nom de "Dia Especial" recollirà propostes heterogènies, atractives i úniques: grups que estan de gira, assaigs oberts d'artistes en residència, work in progress, pre-estrenes teatrals, etc. Tot un seguit de iniciatives intenses que tindran el valor de l'aquí i ara, conjuntures atzaroses d'artistes que comparteixen cultura.

Per aquesta primera ocasió donem pas a la internacionalització. Japó, Portugal i Perú. A la vegada, s’unirà culinàriament al musclo. Animal marí filtrador que viu fixat al substrat. La connexió fa referència al punt de partida, a la resistència del viure enganxats a les roques batudes per les onades o les marees. Les dures closques protegeixen el tendre i apreciat interior. Com les bandes que presentem.  

 

12:00h     Manta (Portugal)

Manta (Manuel Carvalho) és un artista portuguès establert a Barcelona. La seva música, basada en el so sintètic en conjunció amb found sound, és exòtica, còsmica i lujuriosa; una successió de coloristas patrons seqüenciats que evoquen a les noves formulacions del ambient de nou encuny: traslladat, reflexiu i panglobalista.

           za

13:00h   ZA! (Catalunya)

ZA! és un grup format per dues persones  més de dos instrument. Sonen a vàries coses, totes a l'hora: baixos gruixuts i distorsions pesades, ritmes ancestrals, free-jazz, noise, psicodèlia, cants dels pastors de Tuva, Monty Python, post-rock de capes i capes, drones, electrònica analògica, .... Han tocat en directe més de 400 cops i han girat per tot el món.

18:00h Fifteen Years Old (Perú)

Projecte solista de música i performance de Solange Jacobs, arquitecte i creadora peruana que treballa amb la música i arts visuals com a mitjans d'experimentació, expressió i provocació. Poesia performàntica, pop polític, experimental i autobiogràfic.

                            UNII

19:00h UNII (Japó)

Cantant i compositora de música electrònica (ambient, pop d'avantguarda) de Sapporo (nord del Japó). Combina la subtilesa i força de la seva veu amb sons electrònics per mostrar un personal món interior.      Ha girat per Europa i Àsia en diferents cops i és el primer cop que toca a Catalunya. Les creacions sonores d'Unii són fresques i oníriques, ella és la pionera del seu propi estil.

za!