__back  

LOGO

 BLACKAND

Foto: Jordi Plana

DIVENDRES 31 JULIOL 20:00h

MÚSICA

-BLACK & WHITE-   

     Des del primer moment, Konvent, ha apostat per donar a conèixer nous valors i especialment per donar suport a propostes amb un gran potencial. D’aquí neixen les coproduccions. Descobrir persones amb talent i donar-los cabuda i oportunitats és un dels eixos principals de Konvent.

Aquesta setmana és el cas dels joveníssims santpedorencs Black & White. Dos músics en estat pur, Thimotheé Kamba (bateria) i Raimon Bonvehí (pianista), convidats prèviament per Emergents.0.

Black & White estan creant al Konvent nou material, assajant els concerts previstos per a la nova temporada, desbarrant i desconstruint, creixent, i com no podia ser d'altre manera, gaudint de les possibilitats acústiques d'un entorn inspirador

Black & White van començar a tocar el juny de 2013 quan van coincidir en una jam session; des de llavors, no han parat de tocar plegats. Són el Raimon (pianista) i Timotheé (bateria) i, malgrat que no hi ha moltes bandes formades amb aquesta combinació, ells se senten a gust i gaudeixen amb l'exploració sonora dels seus instruments. El seu repertori està basat en peces originals d'un estil jazzístic amb intenses ressonàncies pop, encara que el ventall de sensacions.

Black & White són músics en plena expansió artística.

Facebook