__back  

LOGO

 

DIMECRES 13.05.15

19:00h

 

konventDEBAT

ARA fem ciutat amb

Antoni Bassas i Agustí Ferrer

 

        Dimecres 13 de maig, el diari Ara, aterrarà al konvent de Cal Rosal, per fer una anàlisi del panorama social, econòmic i polític de Berga.  El debat anirà a càrrec del periodista Antoni Bassas i Agustí Ferrer (Alcalde de Berga entre els anys 1987 i 1991).

ARA prèn el pols a les ciutats més destacades del país amb actes presentats per les principals figures del diari, amb l'objectiu de retratar la realitat social i política de 27 ciutats, i analitzar el context en què arriben a la cita amb les urnes, les propostes més destacades de cada candidat i el panorama que es podria dibuixar després de les eleccions.

A més, l’endemà de cada acte el diari editarà un suplement especial en què abordarà amb profunditat la campanya electoral en aquella ciutat i en les principals ciutats de la seva comarca.

Amb motiu de les pròximes eleccions municipals, el diari ARA, posa en marxa una ambiciosa operació periodística per oferir als seus lectors, durant les quatre setmanes prèvies als comicis, una sèrie de 27 suplements especials, cadascun d’ells centrat en un municipi català. Aquests dossiers permetran conèixer la realitat social, econòmica i política d’aquestes poblacions, així com apropar-se als seus ciutadans a través d’una xerrada entre un periodista de l’ARA i una figura local.

Inscripció aquí.