LOGO

BACK 

 

cartellrock

21 NOVEMBRE 15

Festival de Rock

GALGBO

  GALGO 

  (Catral / Elx) - Duet Instrumental Ocasional - Actuació:   20:30h

   ENLLAÇOS: WEB - ÀUDIO - VÍDEO 

                Potència sonora en format duo power. Amb sonoritats properes al post rock saben extreure la màxima intensitat als seus respectius instruments i maximitzen les combinacions guitarra-bateria en ones de distorsió i melodia. Altament recomanables. 

 kathond

  KATHON  

  (Girona) - Rock/Dark - Actuació:   21:30h

   ENLLAÇOS: WEB - ÀUDIO - VÍDEO 

               Incubant-se des de l’interior molt abans de la mateixa consciència. KATHON neix amb la il·lusió i l’esquinçament que els acompanya. Pares desconeguts en un estrany moment, presenten la criatura al món i ofereixen el dolor amb sacrifici. No som res... no som ningú... ens diuen KATHON. 

 arida

  ÁRIDA  

  (Madrid) - Rock/Stone Rock - Actuació:   22:30h

   ENLLAÇOS: WEB - ÀUDIO - VÍDEO   

                 L’Abril del 2014 editen el seu primer EP ‘Cenizas’ influenciats pels anys 90 i amb la producció de Manuel Cabezalí (Havalina). Aquest àlbum va ser una de les apostes més contundents de l’any, amb notòries crítiques del sector. MONDOSONORO: ‘Cenizas’ és una potent carta de presentació: bateries contundents, guitarres plenes de riffs poderosos i una veu enganyosament dolça. ROCK ESTATAL: Rock intens amb un inevitable regust al grunge i a l’stoner dels anys 90.

 boira

  BOIRA  

  (Barcelona) - Post-Rock - Actuació:   23:30h

   ENLLAÇOS: WEB - ÀUDIO - VÍDEO                

          Extensió més o menys gran d'aire que porta en suspensió partícules petitíssimes d'aigua provinents de la condensació del vapor d'aigua de l'atmosfera, especialment quan forma una capa extensa tocant a terra i reduint la visibilitat horitzontal a menys d'un quilòmetre

 soul

  SOUL ASIDE

  (Barcelona) - Rock/Post-Rock - Actuació:   00:30h

   ENLLAÇOS: WEB - ÀUDIO - VÍDEO                

                 Soul Aside és una banda de rock fundada al 2010 i establerta a Barcelona. Influïda per molts estils musicals i bandes com A Perfect Circle, Porcupine Tree, Oceansize o Explosions in the sky, Sigur Ros i Deftone. La banda ha desenvolupat el seu propi so al voltant de composicions riques i personals. Les seves cançons reflecteixen la percepció concreta de la vida i mostren una varietat de textures, paisatges sonors i emocions que ajuden a determinar la direcció conceptual i l’expressió musical de la banda.

El 7 d’abril, Soul Aside presenta el seu primer àlbum titulat “Canvas”.

 waxdd

  THE WAX

  (Navarcles) - Rock/Post-Harcore - Actuació:   01:30h

   ENLLAÇOS: WEB - ÀUDIO - VÍDEO                                 

                  El quintet de Navarcles practica un post-hardcore metàl·lic obert i gairebé experimental. La banda desprèn rugits i contorsions vocals dignes dels millors Refused i Ar The Drive-In, guitarres matadores de l’escola Metallica i atmosferes deftonianes. Tot així amb una energia i actitud desbordant que no poden deixar-te indiferent

FESTIVA