LOGO

BACK 

 

espec3 

28 NOVEMBRE 15 - 23.00h

DIA ESPECIAL #3 

ZENJISKAN

ANUR

 

CONCERT ÍNTIM PER A 20 PERSONES

** PRÈVIA INSCRIPCIÓ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Us presentem una d’aquelles propostes que ens fa especials perquè la fem especial. Un concert íntim i tan delicat com l’estimar de veritat. DIA ESPECIAL #3 per a persones individuals i inquietes, parelles que es volen donar de la mà, nens i nenes amb els ulls desperts, avis que es lleven amb el somriure. Vaja, unes joietes musicals acompanyades d’imatges, puresa i sensibilitat construcció.

IMPORTANT: Únicament hi accediran 20 persones i amb prèvia inscripció via e-mail.

 zenjiskand

ZENJISKAN 

(Itàlia) - Hip-hop/Pseudo IDM

ENLLAÇOSWEB - ÀUDIO - VÍDEO 

                        

ZENJISKAN expressa lliurement les seves intencions musicals: barreja diferents gèneres que van des del hip hop al pseudo IDM, trobant, finalment, el seu espai en una pista de ball imaginari. Els seus directes incorporen el software personalitzat i circuit bending que deixa espai per a la improvisació, l'atzar i els errors.

                    boreals por meli ramirez2

ANUR

(Barcelona) - Minimal

ENLLAÇOSWEB - ÀUDIO - VÍDEO 

Minimal i ambient de precisió, evocador i inspirador. Anur és una proposta de Barcelona que treballa textures vaporoses, sortides d'innumerables capes musicals i diverses fonts. Trobem molta música suspesa i una vocació de ritual i cerimònia.