28/01/2013

konventpuntzero estrena web i convocatòria.

  

konventzero.com és el nou domini de la web de konventpuntzero. Una pàgina totalment renovada, visual, amb més informació, tres idiomes i apostant clarament pels artistes, l’art, la seva difusió i seguint l’esperit i essència de konvent. 

S’hi pot trobar la descripció de qui som i què fem, imatges i història de espai, fotografies d’artistes i projectes presentats a les diferents edicions del festival artístic konventpuntzero. D’altra part també s’uneix a la web les cinc jornades electròniques i el festival de soroll, improvisació i nous sons (((gargall))) que es celebra al mateix espai.

Un altre punt de la web són els llibres editats per konvent, els vídeos i cartells publicats, l’espai de premsa on s’hi trobaran els comunicats, així com les notícies publicades.

Des de konvent seguim treballant la renovació i concepció de l’art, des dels motius expositius fins al diàleg i interacció amb el públic. Les set edicions celebrades donen valor i força a la nostra filosofia i manera d’entendre l’art. 

Així mateix, és presenta la vuitena convocatòria de konvent.0. Amb el tema de LOLITA, el llibre de Vladímir Nabócov dóna el tret de sortida a la vuitena edició que tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 de juny a Cal Rosal (Berguedà). El fet d’escollir Nabócov recau amb els límits i l’acceptació de valors morals imposats i el seu punt d’erotisme. Lolita és la història d’un personatge de mitjana edat que s’enamora d’una noia jove. El llibre proposa diferents nivells de lectura, des del relat romàntic i eròtic fins al retrat d’una societat autocomplaent, així com temes sobre la moralitat i la perversió psicopatològica. Un protagonista adorable i repulsiu a la vegada. 

D’altra banda també durant els mateixos dies de konvent.0, establiments de la població, acolliran la segona edició d’Emergents. La proposta d’art encara més descarat, jove i provocador, destinat a descobrir nous llenguatges i talents i a la vegada oferir llocs inusuals per exposar i connectar l’art directament amb públic