konvent 2006

 

     2006 A.C. Prenent com a símbol el penjador i davant de la mancança d’espais expositius a les comarques d’interior i a la vegada, resta del país, s’inicia konventpuntzero. Un espai que permetrà expressar-se lliurement des de qualsevol disciplina artística. Allunyats de circuïts artístics, estaments públics i fins i tot, distanciats de capitals i grans urbs, konventpuntzero obre les portes i convida a tots els artistes a manifestar-se dins d'un espai únic on no hi tenen cabuda els protocols.

 

 

 

konvent 2006

      

        La simbología de la percha para iniciar lo que será imagen del no a todo, de la inexistencia de espacios espositivos en los territorios de interior i a su vez, resto del pais.

 

2006 es el año de inicio del festival konventpuntzero. Un espacio que va a permitir expresarse libremente y desde cualquier disciplina artística. Alejados de los circuitos artísticos, estamentos públicos y lejos de las capitales, desde un extraradio, donde se permite visualizar  ampliamente konventpuntzero obre las puertas y invita a los artistas a manifestarse dentro de un espacio único, donde no existen los protocolos ni los nombramientos.