Artistes 2013 -     Homenatge          Freqüència          Jardí Electrònic          Emergents     Altres edicions/contacte

 

 

dejavâCol·lectiu Dejavâ (Berguedà)

  

Nymphonia (Instal·lació)

 

“Lolita, llum de la meva vida, foc de les meves entranyes. Pecat meu, ànima meva.

 

Lo-li-ta: la punta de la llengua fa tres passets per anar a petar, al tercer, contra les dents. Lo. Li. Ta.”

La potència del desig sexual és tan forta perquè els cinc sentits es troben en estat d’alerta, activats i dirigits cap a la persona desitjada, i totes les àrees del cervell estan implicades en aquest procés.

 

Nymphonia activa els cinc sentits. És un impuls. Una ànsia per satisfer una necessitat.

 

L'olor de les tecles amb dobles sentits, la seducció de la música, l'evocació visual i l'excitació de tocar, fan de  Nymphonia un procés d'emocions que es podrien transformar en sentiments i convertir-se en un desig.

 

El col·lectiu dejâva neix l'any 2007 preparant una instal·lació per participar al projecte artístic multidisciplinari Konventpuntzero, al convent de Cal Rosal.

 

Formada per gent de diferents disciplines artístiques que s’agrupen per crear projectes en comú, és per això que signen com a col·lectiu i no a títol personal.

 

déjà vu: dit d'una sensació d'haver viscut una situació concreta en una altra ocasió. ja va: expressió que s'utilitza per indicar que ja arribes o ja acabes quan ja hauries d'haver arribat o acabat.

 

  

http://www.produccionseldar.com/dejava/index.html