Artistes 2013 -     Homenatge          Freqüència          Jardí Electrònic          Emergents     Altres edicions/contacte

 

 

josep grifollJosep Grifoll

 

(Pintura)

 

Collages sobre tela, aparentment subtils, a l’entorn del desig. L’anhel sempre amagat on tot està prohibit. Les moralitats dobles, triples i deformes han acabat per confondre fins i tot l’ “objecte” pel qual som atrets inicialment. Les imatges són retrats desproveïts de “Lolita”, només en queda el desig, les calces, la cigarreta, les lletres (retalls del propi llibre de Nabokov) que juntament amb altres imatges, trossos de cossos i intimitats pròpies (ara ja no) en forma de text, dibuix, etc,  en donen el resultat.

 

Artista polifacètic, poeta, fotògraf, pintor, Grifoll és un creador incansable que necessita l’activitat artística com a motor de la seva vida. Ha participat en nombroses ocasions a konvent.0, ha participat en nombrosos recitals poètics de la geografia catalana, i ha publicat diferents llibres de poesia (L’Albí). També és el creador del seu propi museu virtual.

 

 

http://grifoll.blogspot.com.es/