Miquel Wert

 

Les femmes derrière Lolita (Les dones darrera Lolita)

 

A partir d’un passatge de Nabokov, Wert intervé en el reflex de la construcció polièdrica d’una dona. A mig camí entre el joc de matrioixques i el retrat d’un photomaton. Què amaga Lolita? Quines dones s’hi entreveuen?

La dona que mai no coneixerem signa juganera cadascuna de les quatre obres com si fossin miralls entelats o tal com faria un infant que pinta amb el dit sobre el capó d’un cotxe abandonat i brut. No sabem, però, si darrere d’aquest traç s’hi amaga una espurna de veritat o no és res més que un joc de nines russes. Una galeria de miralls on l’únic que s’hi reflecteix és buidor i dubtes.

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, especialitat de Dibuix (2005), és un artista jove que compta amb una llarga i intensa trajectòria, que viu a cavall entre París i Barcelona, i del que no li paren de sortir projectes i exposicions on participar.

Ha co-exposat a la Beseda Gallery, República Txeca (2012), i a la Galerie Charlot de Paris el mateix any;  a la Galeria Buddha Gallery  de Barcelona (2011), en exposicions col·lectives de la Sala Fènix de Barcelona (2013), a la Galeria Ester Monturiol “DelicARTessen 11” de Barcelona (2012) i al Centre d’Art Tecla Sala Solstici 2011, per destacar-ne algunes.

 

http://www.miquelwert.com/