Artistes 2013 -     Homenatge          Freqüència          Jardí Electrònic          Emergents     Altres edicions/contacte

 

 

perico pastorPerico Pastor

 

OBRA:

El projecte d’instal·lació que presenta l’artista és l’ocupació del passadís amb unes transparències de Lolita i el seu patètic amant, basades en un sol dibuix en vàries capes de paper fi que es van tornant més transparents amb l’objectiu de fer desaparèixer el rastre i endinsar-se en la suggestió del mer llegat físic.

  

ARTISTA:

Perico Pastor és pintor i il·lustrador profesional. Nascut a la Seu d’Urgell, resideix a Barcelona des de fa uns anys malgrat haver viatjat i viscut a l’estranger. Ha publicat les seves il·lustracions a The New York Times, International Herald Tribune, Avui, El Segre, EÑE, El País i el Periódico. També ha il·lustrat el llibre de receptes de Xavier Sagristà, diversos llibres infantils i l’any 2007 va il·lustrar, amb més de mil dibuixos, La  Bíblia, per encàrrec d’Enciclopèdia Catalana, essent exposada a La Pedrera de Barcelona. 

Perico Pastor és un artista que ha sabut trobar el punt clau de fusió entre el dibuix i la pintura, treballant habitualment sobre paper de poc gramatge, amb unes qualitats de textura i llum que ajuden a potenciar les característiques de la tinta xinesa o l’aquarel·la. 

 

http://www.perico.net/