Roc Herms

 

“Click to have an orgasm”

En Roc és fotògraf de mirada conceptual interessat en les interaccions en el món dels canvis tecnològics així com un documentalista de comunitats minoritàries. De fet, Herms és un dels grans exponents de la fotografia virtual que es fa actualment a casa nostra.

Diu que va arribar tard al món de la fotografia, però hi va arribar amb ganes de treballar, i de fer molta feina. Els anys 2007 i 2008 va ser finalista de les edicions de Descubrimientos Photoespaña. Ha guanyat premis també de calatge internacional, com el de la galeria Jen Beckman de Nova York. I també té publicacions rellevants en revistes de renom com la Vice i la Busted amb la seva sèrie fotogràfica de l’Antisonar.  L'ultim gran projecte en el que està treballant, "Postcards From Home", va exposar-se recentment al Centre d'Arts Santa Mònica, dins l'exposició "From Here On" comissionariada per Joan Fontcuberta, Martin Parr i Erik Kessels.

Per aquesta ocasió s’ha preparat un itinerari per l’exterior del konvent on es podran observar pòsters de gran format que reflexionen sobre l’estat i les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies en el camp de la sexualitat. Aquest itinerari guiat s’acompanya d’un flyer explicatiu i de context que ubica a l’espectador en el coixí conceptual que envolta

 

www.rocherms.com