Artistes 2013 -     Homenatge          Freqüència          Jardí Electrònic          Emergents     Altres edicions/contacte

 

 

verdaguer 7Verdaguer 7

 

Amor o vici? (Pintura)

 

Moral - amoral, permès - il·legal, ben vist- mal vist, just - injust, virtuós - pecaminós, honest - corrupte, llum- foscor,  real - falç, romàntic - frívol, castedat- luxúria, Edip-Electra, nit - dia, bo- dolent, .... Quina és la veritat? Puc tenir la meva opinió, però això no vol dir que tingui la raó, la veritat. Tot és segons el color de la llum amb què es mira.

 

Grup format per una vintena de pintors, impulsat per Joan Ferrer, per a l’aprenentatge i difusió de les arts plàstiques, en especial de la pintura, que va néixer a Berga fa 25 anys amb la intenció de difondre la seva obra i la seva manera d’entendre l’art. La trajectòria de l’entitat ha passat per diferents fases, per una part, i formant part de la seva idiosincràsia de divulgació de la pintura, ha dirigit dues galeries d’art amb diferent ubicació.

Han exposat l’obra pictòrica dels pintors socis i, repetides vegades, la d’altres tant locals com forans. També han estat present en múltiples ocasions al carrer en nombroses i variades activitats, donant suport a altres entitats i associacions berguedanes o d’iniciativa pròpia.