Emergents Establiments Cal Rosal del 15 al 29 de juny 2013

 

Emergents -       Artistes          Freqüència          Jardí Electrònic          Homenatge       Altres/contacte

SOL I CEL * CAL TÀPIAS * CAL TORT * FARMÀCIA ROSA Mª * MASSATGES EL RIU 

cal tort 

CAL TORT

 

Artista: AGNESHKA ZOG

agneskhaObra: 

L'obra és fruit de la necessitat d'expressió d'emocions reprimides i ignorades al llarg del dia a dia. El títol de la mateixa és "Vomitarte" ja que la realització de l'obra és improvisada, impulsiva, primitiva i originada des del més profund subconscient. Tota l'obra està feta a partir de material reciclat amb la intenció de donar vida a alguna cosa "morta", renaixement ... Gairebé totes les peces estan compostes de claus i cordes. Amb tots dos materials intento transmetre una sensació de tensió, d'esclavitud davant d'unes emocions o circumstàncies recurrents. També intento suggerir la diversitat de camins entre els quals podem decantar al llarg i ample de les nostres existències i la frustració davant la incapacitat de veure la possibilitat de prendre’n un en concret. La respiració es pot intuir en els espais buits de les obres. Els predominants detalls en vermell intenten recordar-nos la sang, els batecs del cor. Batecs que ens recorden que inevitablement estem vius sense poder fer una altra cosa més que això. El color blanc suggereix la innocència, la puresa, i el color negre pretén ser la incertesa de l'avenir. En resum, la meva feina podria definir-se com un exercici de color, equilibri i forma, com opció simbòlica d'un estat d'ànim perpetu i canviant ... i de la capacitat de circular per la xarxa amb la total llibertat d'escollir tant el camí com el estat d'ànim amb què la transitem ...]

Artista:

Agneshka Zog neix a Saragossa l’any 1994 i comença, l’any 2012, un curs sobre talla artística en fusta i policromia a l’EASD La Llotja, Barcelona. Aquest mateix any, exposa en el CSO, antiga presó de Torrero (Saragossa) durant las primeres jornades Free Party. El 2013 ha exposat al Bar Bodega Costa Brava. Actualment resideix a Barcelona on continua la seva formació.

inesinesinesitaines

  

Obra:
Estructures/Conexions/Cúmul són els títols dels tres grafismes realitzats amb la tècnica del transfer sobre diferents suports. 
“Estructures” estableix un joc recíproc entre l’obra i el espectador: el observador es a la vegada observat però a la vegada queda casi be hipnotitzat davant de la profusió d’elements.
"Connexions", com el seu nom indica, són connexions de cervells humans que s'uneixen entre si per formar un pensament en comú. En sentit filosòfic podria il·lustrar quatre etapes de la vida: infància, joventut la maduresa i la vellesa. 
"Cúmul" és una obra configurada amb elements abstractes que es relacionen en un espai que podria descriure casi com oníric. En la proximitat s’aprecia una galàxia que ocupa el centre de l'obra, la qual compte amb estrelles llunyanes i nebulosa al seu al voltant. La galàxia té l'aparença comú d'un remolí d'aigua. El resultat de les formes i el color suggereixen taques d’aquarel•la. És un univers invertit, on el buit no és fosc sinó translúcid. En aquest univers, la llum és negre i els colors materials de nebuloses i galàxies conformen la imatge.

Artista:
Josep Dela neix a Berga (Barcelona) l'any 1989. Va cursar el batxillerat artístic a l'IES Pere Font de Vila (Gironella) i actualment està llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona.