konventpuntzero 2013 vuitena edició- 22 23 24 de juny CAL ROSAL (Berguedà) 

Tema: LOLITA - VLADÍMIR NAVÓKOB

 

Jardí Electrònic -       Artistes          Freqüència          Emergents          Homenatge     Altres/contacte 

Dins l'espai jardí. Dissabte Diumenge i Dilluns

 

DISSABTE 22 JUNY
17:00 h BZZZBIP vs MR. FANTASMITÜ   (special house set)
20:00 h

URRA   (indie rock powerpop/live)

DIUMENGE 23 JUNY
17:00 h BZZZBIP dj     (live)
19:00 h DUSTYWORK    (live & dj)
DILLUNS 24 JUNY
15:00 h SAMUEL M. dj   (sessió)
17:00 h D. HUMO    (live)
19:30 h GFN    (pop-electrònic/live)

 

 

DISSABTE 22 JUNY 2013

antoni folguera 

 fantas

 

 17:00 h

 

 

 

BZZZBIP vs MR. FANTASMITÜ  

special house set

 

Un duel especial inaugura la programació del jardí electrònic. Bzzzbip vs Mr. Fantasmitü és un repte entre elegància i biblioteques electròniques.

   

URRA

20:00 h

 

URRA

indie rock powerpop

Formació Catalana que neix sota un concepte senzill, cançons simples i punts originals pensades per un directe fidel, desenfadat i brodat.
Un estil que busca adaptar-se a l'entorn amb allò que més els hi agrada, es defineixen com una banda forta i amb personalitat influenciada per bandes que van des dels anglesos Biffy clyro als bascos Delorean. S'expresen amb puntejats de guitarra i sintetitzados que creen una atmosfera pròpia, amb lletres que els permèt donar-se a entendre i expresar els seus valors.

http://urra.bandcamp.com

 

DIUMENGE 23 JUNY 2013

antoni folguera

17:00 h

 

BZZZBIP dj 

Bzzzbip és el projecte sonor d'Antònia Folguera, la qual s’autodefineix com a aventurera multimèdia. Els seus sets electrònics resumeixen la capacitat evocador que té la música electrònica del segle XXI. Al mateix temps, es tracta d’una proposta sofisticada, molt cuidada, d’una atmosfera profunda i hipnòtica.

 

És una ocasió de luxe escoltar a Bzzzbip. Hi ha moltes raons per fer-ho, femenina, especial, delicada, intel·ligent,... Folguera reuneix tots els qualificatius que fa que deixi molt alt el llistó.

https://soundcloud.com/bzzzbip

DUSTY

19:00 h

 

DUSTYWORK 

Tot comença l’any 1996 a Londres, la seva passió per la música li va portar a estudiar per convertir-se en enginyer de so. En 2006 es va traslladar a Barcelona, se centra específicament en la producció i el so techno experimental.

 

Actualment està treballant en un nou Live amb Nicolas Vila, proposant les seves produccions Deep Techno, utilitzant Hardware per donar-li un toc més Analògic.

Gràcies als seus sets, deep techno ha tingut l’oportunitat de compartir nits amb diversos artistes internacionals com: Gui Boratto, Oliver Huntemann, Robert Babicz, Oxia, Radioslave, Lee Van Dowsky, Funk De’void, Konrad Black, Axel Bartsch, Max Cooper, Asem Shama…

http://soundcloud.com/dustywork

 

DILLUNS 24 JUNY 2013

 Samuel M sessió Jornada Electrònica

15:00 h 

 

SAMUEL M. 

https://soundcloud.com/samuelm15

HUMO

17:00 h

 

D. HUMO

 

GFN

19:30 h

 

CONCERT CLAUSURA

 

GFN

 

GFN és dinamita per a les boques més polides i sibarites. Una plantació de cols enmig d'una pista d’aterratge de coets intergalàctics. Se’ns dubte, la proposta més extravagant per tancar l’edició d’aquest any.

 

 

vídeo